Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g44g66kcal8.3g0g3.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka7.7g6.3kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.6g12kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g212kcal18.2g8.6g12.6g1g
Valittu annoskoko127g106kcal9.1g4.3g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna64g53kcal4.6g2.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g83kcal7.1g3.4g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026