Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g75g105kcal12g2.2g5.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)22g13kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g18g63kcal1.5g13.5g0.2g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.1g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g376kcal27.8g35.2g13.6g0.6g
Valittu annoskoko127g188kcal13.9g17.6g6.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g94kcal7g8.8g3.4g0.2g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056