Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g19g32kcal1.6g1.8g2.1g0.1g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ananas, omassa liemessään 3.8g2kcal0g0.4g0g0.1g
Meetvursti 3.8g16kcal0.8g0g1.4g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 13g49kcal3g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g460kcal25.2g36.2g22.8g3g
Valittu annoskoko128g230kcal12.6g18.1g11.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna64g115kcal6.3g9.1g5.7g0.8g
Arvot/100g100g180kcal9.9g14.2g8.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113