Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli23g38kcal1.7g0.6g3.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%15g29kcal5.1g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g192kcal18g8.4g8.4g3.8g
Valittu annoskoko128g96kcal9g4.2g4.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna64g48kcal4.5g2.1g2.1g1g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697