Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)94g30kcal3.1g4.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.5g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl14g49kcal2g7.9g1.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g252kcal14.8g37.2g4.6g3.4g
Valittu annoskoko128g126kcal7.4g18.6g2.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna64g63kcal3.7g9.3g1.2g0.9g
Arvot/100g100g99kcal5.8g14.6g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534