Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl45g158kcal6.3g0.2g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g18g14kcal1g1.9g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g2.5g0.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g49kcal0.3g0.3g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g455kcal16g7.8g39.4g1.2g
Valittu annoskoko128g227kcal8g3.9g19.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g114kcal4g2g9.9g0.3g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940