Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 13g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g18g6.2kcal0.3g1.2g0g0.2g
Tonnikala vedessä, rainbow25g25kcal5g0.1g0.5g0g
Voi 18g129kcal0.2g0.1g14.5g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 6.2g20kcal0.5g3.6g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.2g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15013g49kcal3.6g0.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g630kcal24.4g45.2g38.2g4.2g
Valittu annoskoko128g315kcal12.2g22.6g19.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna64g158kcal6.1g11.3g9.6g1.1g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.7g15g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094