Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee44g45kcal10.1g0g0.7g0g
Seesamiöljy, Amoy1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Maissitärkkelys 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 23g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sokeriherneen palko10g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Lihaliemi laimennettu 10g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Pinaatti 20g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g1.2g3.4kcal0g0.8g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g173kcal24g7.8g5.2g2.6g
Valittu annoskoko128g86kcal12g3.9g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna64g43kcal6g2g1.3g0.7g
Arvot/100g100g68kcal9.4g3.1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421