Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.9kcal0.5g0.7g0g0g
Hiiva, 50g3.7g2.3kcal0.5g0g0g0g
Sokeri3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Margariini 80% keskiarvo4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)7.5g17kcal1g0g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 15g4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Rusina4.5g12kcal0.1g2.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g475kcal16.2g74.8g11.2g4g
Valittu annoskoko128g238kcal8.1g37.4g5.6g2g
Annoskoko puolitettuna64g119kcal4.1g18.7g2.8g1g
Arvot/100g100g186kcal6.4g29.3g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434