Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 47g110kcal5.4g0.5g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g319kcal13.6g21g19.6g2.2g
Valittu annoskoko128g159kcal6.8g10.5g9.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna64g80kcal3.4g5.3g4.9g0.6g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686