Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 26g51kcal0.7g0.2g5g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Katkarapu, rainbow38g38kcal8.8g0g0.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio21g30kcal0.6g1.4g2.6g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g6.4g12kcal0.1g0.7g1g0g
Tilli, tuore 11g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g281kcal21.8g7.2g18.2g4.6g
Valittu annoskoko128g140kcal10.9g3.6g9.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna64g70kcal5.5g1.8g4.6g1.2g
Arvot/100g100g110kcal8.5g2.8g7.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430