Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g100g143kcal20g0g7g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g336kcal44g1.2g17g0.4g
Valittu annoskoko128g168kcal22g0.6g8.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna64g84kcal11g0.3g4.3g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893