Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g1.3g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Puuroriisi3.9g14kcal0.2g3g0.1g0.1g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%23g30kcal4.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g124kcal11.6g9.6g4.4g2g
Valittu annoskoko128g62kcal5.8g4.8g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna64g31kcal2.9g2.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432