Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g145kcal3.6g10.8g9.2g4.4g
Valittu annoskoko128g72kcal1.8g5.4g4.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna64g36kcal0.9g2.7g2.3g1.1g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.2g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208