Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2g0g2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 20g46kcal3.8g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi4.9g17kcal0.3g3.7g0.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl5.8g20kcal0.1g0.2g2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kaali, valkokaali43g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g256kcal13.8g11.8g16.8g2.2g
Valittu annoskoko128g128kcal6.9g5.9g8.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna64g64kcal3.5g3g4.2g0.6g
Arvot/100g100g100kcal5.4g4.6g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978