Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 34g78kcal6.5g0g5.8g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1g7kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g270kcal17.2g9.8g17.2g3.2g
Valittu annoskoko127g135kcal8.6g4.9g8.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g68kcal4.3g2.5g4.3g0.8g
Arvot/100g100g106kcal6.8g3.8g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425