Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss3.8g13kcal0.8g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g1.9g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g354kcal17.6g4.4g29.8g1g
Valittu annoskoko128g177kcal8.8g2.2g14.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna64g89kcal4.4g1.1g7.5g0.3g
Arvot/100g100g138kcal6.9g1.7g11.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134