Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)19g6.6kcal0.5g1.3g0g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g132kcal11.2g10g5.2g1.8g
Valittu annoskoko128g66kcal5.6g5g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g33kcal2.8g2.5g1.3g0.5g
Arvot/100g100g52kcal4.4g3.9g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438