Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.8g53kcal1.8g0.6g4.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.6g0.3kcal0g0g0g2.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g318kcal15.4g9.8g24.2g4.4g
Valittu annoskoko128g159kcal7.7g4.9g12.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna64g80kcal3.9g2.5g6.1g1.1g
Arvot/100g100g124kcal6g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070