Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK22g37kcal2.2g2.2g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 1.2g8.9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g44g15kcal0.7g3g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 6.1g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sinappi 1.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 13g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g151kcal7g15.2g6.6g2.2g
Valittu annoskoko128g75kcal3.5g7.6g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna64g38kcal1.8g3.8g1.7g0.6g
Arvot/100g100g59kcal2.7g5.9g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174