Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka11g82kcal0.1g0.1g9.1g0g
Liivatelehti, gelatiini0.5g1.8kcal0.5g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g22g14kcal2.4g0.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Mansikka 44g20kcal0.2g3.7g0.1g0.8g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g21g85kcal1.7g12.8g3.6g0.8g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g18g37kcal0.5g0.9g3.5g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g8.8g46kcal0.8g5.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g593kcal12.4g52.6g37.4g3.2g
Valittu annoskoko128g297kcal6.2g26.3g18.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g148kcal3.1g13.2g9.4g0.8g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316