Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g25g28kcal5.2g0g0.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g16g4.7kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g35g8.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Keräkaali, 100g51g12kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g129kcal12.6g7.2g4.2g3.6g
Valittu annoskoko128g65kcal6.3g3.6g2.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna64g32kcal3.2g1.8g1.1g0.9g
Arvot/100g100g51kcal4.9g2.8g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856