Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g47g52kcal9.9g0g1.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g144kcal21.8g3.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko128g72kcal10.9g1.7g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna64g36kcal5.5g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g56kcal8.5g1.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006