Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka2.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g14g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g19g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kiinankaali 32g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g79kcal2.2g8.4g4g1.4g
Valittu annoskoko128g40kcal1.1g4.2g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna64g20kcal0.6g2.1g1g0.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929