(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 6.6g26kcal0.1g0.1g2.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton8.2g15kcal0.4g0.5g1.2g0.3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g14g15kcal0.3g0.5g1.4g0g
Tonnikala öljyssä 32g60kcal8.6g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g267kcal22.2g5.2g17g3.2g
Valittu annoskoko128g133kcal11.1g2.6g8.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g67kcal5.6g1.3g4.3g0.8g
Arvot/100g100g104kcal8.7g2g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233