Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g39g59kcal6.7g0.2g3.5g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g42g24kcal0.6g5.2g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi4.2g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g167kcal14.8g11g7.2g0g
Valittu annoskoko128g84kcal7.4g5.5g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna64g42kcal3.7g2.8g1.8g0g
Arvot/100g100g65kcal5.8g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902