Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 209g144kcal10.5g19.5g0.8g6.5g
Kasvisliemikuutio 13g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g167g127kcal26.7g2.3g1.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g656kcal78.6g53.4g10.2g17.8g
Valittu annoskoko1270g328kcal39.3g26.7g5.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna635g164kcal19.7g13.4g2.6g4.5g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234