Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g300g60kcal7.5g3.6g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Tomaattimurska, 1 prk533g143kcal3.2g28.3g1.1g7.5g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.1g11kcal0.3g2.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g16g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Timjami 2.7g7.5kcal0.2g0.7g0.2g1g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g1864kcal150.2g78.6g103.2g22.4g
Valittu annoskoko1272g932kcal75.1g39.3g51.6g11.2g
Annoskoko puolitettuna636g466kcal37.6g19.7g25.8g5.6g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267