Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g348g292kcal3.8g63.6g1.4g6.3g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g199g1431kcal0g0g159g0g
Sokeri 253g1029kcal0g253.2g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g164g235kcal11.3g0.3g9.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 258g887kcal26.3g180.9g3.1g9g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g7.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g7866kcal84.6g1020.4g346.2g30.6g
Valittu annoskoko1272g3933kcal42.3g510.2g173.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna636g1966kcal21.2g255.1g86.6g7.7g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468