Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki600g336kcal51g30g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu144g181kcal15.8g0.4g13g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti54g264kcal13.2g18g15.6g15.3g
Soijajauho rasvainen 48g224kcal16.6g11.3g11.3g5.7g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 420g1590kcal117.1g0g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g5211kcal428g124g334.2g42g
Valittu annoskoko1272g2605kcal214g62g167.1g21g
Annoskoko puolitettuna636g1303kcal107g31g83.6g10.5g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595