Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.5g0.6g7.3g
Kananmuna kuorineen punnittu127g160kcal13.9g0.4g11.4g0g
Maksa naudan 703g922kcal129.3g40.9g26g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g293kcal0.4g0.4g32.2g0g
Sipuli (kuorittu)109g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g2972kcal293.6g128.8g140.8g18.2g
Valittu annoskoko1272g1486kcal146.8g64.4g70.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna636g743kcal73.4g32.2g35.2g4.6g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632