Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)848g6106kcal0.8g0.8g678.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 242g690kcal37.6g0.5g60.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)182g36kcal0g11.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g13664kcal76.8g26.2g1478g0g
Valittu annoskoko1272g6832kcal38.4g13.1g739g0g
Annoskoko puolitettuna636g3416kcal19.2g6.6g369.5g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435