Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 350g266kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste175g46kcal1.6g8.4g0.5g4g
Hk, sininen lenkki 580g254g583kcal25.4g16g45.7g0.5g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen4.6g14kcal0.4g2.5g0.3g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla44g171kcal0.9g1.1g18.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2545g2451kcal75g170.2g157.8g16.6g
Valittu annoskoko1272g1226kcal37.5g85.1g78.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna636g613kcal18.8g42.6g39.5g4.2g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050