Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 507g92kcal2.8g12.7g2g3.6g
Jauheliha, sika-nauta 451g998kcal78.9g0g76.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g56g192kcal11.3g0g16.3g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g23g81kcal4.5g0.7g6.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl56g203kcal1.1g1.5g21.4g0g
Juusto, keskiarvo 169g592kcal42.3g0.4g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2547g4477kcal282g30.8g357.2g7.2g
Valittu annoskoko1273g2239kcal141g15.4g178.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna637g1119kcal70.5g7.7g89.3g1.8g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238