Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl313g94kcal14.4g5.9g0.9g5g
Porkkana 256g84kcal1.6g14.2g0.5g6.5g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio117g327kcal22.2g0g25.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g5.8g14kcal0.2g1.5g0.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)146g88kcal1.5g6.6g5.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g1210kcal79.8g56.4g67.4g24.8g
Valittu annoskoko1274g605kcal39.9g28.2g33.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna637g303kcal20g14.1g16.9g6.2g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773