Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 437g79kcal2.4g10.9g1.7g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g236kcal0g0g26.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g306g62kcal1.8g11.6g0.9g4.3g
Ketsuppi, Heinz47g49kcal0.4g11.4g0g0.6g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 6.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g2089kcal145.6g79g128.2g21g
Valittu annoskoko1274g1044kcal72.8g39.5g64.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna637g522kcal36.4g19.8g32.1g5.3g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640