Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g625g150kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g19g169kcal0g0g18.8g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g250g300kcal8g11.2g25g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g1448kcal35.4g109.6g91.6g45g
Valittu annoskoko1275g724kcal17.7g54.8g45.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna638g362kcal8.9g27.4g22.9g11.3g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208