Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g540kcal42g3g40.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g450g99kcal4.5g20.3g0g9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Seiti fileitä Findus300g210kcal48g0g0.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.3g27g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g150g120kcal3.9g6g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2552g2530kcal203.8g77.6g155.4g23.2g
Valittu annoskoko1276g1265kcal101.9g38.8g77.7g11.6g
Annoskoko puolitettuna638g633kcal51g19.4g38.9g5.8g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168