Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Lehtiselleri 26g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkoviini kuiva 120g82kcal0.4g0.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g192kcal0.3g0.3g21g0g
Herne 150g103kcal7.6g14g0.6g4.7g
Isot katkaravut (rainbow)270g270kcal62.1g0g2.4g0g
Tumma pikariisi, Risella113g383kcal10.1g81g3.9g5.7g
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
Minttu, tuore (-), annos 1g7.5g3.3kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 38g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2553g2467kcal167.2g209g89.4g28.2g
Valittu annoskoko1277g1233kcal83.6g104.5g44.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna638g617kcal41.8g52.3g22.4g7.1g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652