Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1465g396kcal19g70.3g2.9g24.9g
Paprika punainen 2930g858kcal27.5g131.9g11.7g55.7g
Lehtikaali 1832g729kcal63g74.4g11g36.6g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g2930g7912kcal527.5g58.6g615.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 733g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)110g22kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19833kcal1274g684.6g1282g234.4g
Valittu annoskoko10000g9916kcal637g342.3g641g117.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4958kcal318.5g171.2g320.5g58.6g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230