Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g350g462kcal73.5g0g17.5g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g350g697kcal70g0g45.5g0g
Margariini, Pirkka2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli88g263kcal3.2g3.7g26.3g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2555g3496kcal304g21g239g1.4g
Valittu annoskoko1278g1748kcal152g10.5g119.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna639g874kcal76g5.3g59.8g0.4g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720