Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)200g40kcal0g13g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)400g3588kcal0g0g396g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g30g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g20g9kcal0.3g1.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g7439kcal7g47.6g793.2g3.2g
Valittu annoskoko1278g3720kcal3.5g23.8g396.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna639g1860kcal1.8g11.9g198.3g0.8g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423