Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 94g427kcal19.7g0g39.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 169g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
Tomaatti 83g19kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Spagetti 56g184kcal5.7g37.4g0.6g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g1505kcal70.8g101.8g85.6g20.8g
Valittu annoskoko1278g753kcal35.4g50.9g42.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna639g376kcal17.7g25.5g21.4g5.2g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143