Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)452g569kcal49.7g1.4g40.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 102g43kcal3.4g4.9g1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen226g45kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 339g186kcal5.4g44.6g0.6g2.9g
Oliiviöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka34g28kcal1.2g6.4g0.3g0.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g68g180kcal19g0g11.5g0g
Pesto (Pirkka)18g105kcal0.8g0.7g11g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2751kcal164.6g139g176.8g15.2g
Valittu annoskoko1278g1375kcal82.3g69.5g88.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna639g688kcal41.2g34.8g44.2g3.8g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092