Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Rucola tuore (Italia), annos 15g113g25kcal3.3g2g0.3g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g338g653kcal64.2g0.3g44g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g34g304kcal0g0g33.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)564g338kcal5.6g25.4g22.5g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2768kcal155.4g69.6g202.4g18.6g
Valittu annoskoko1278g1384kcal77.7g34.8g101.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna639g692kcal38.9g17.4g50.6g4.7g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967