Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 150g147kcal4.6g29.9g0.5g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g277g97kcal2.8g18.9g1.4g3.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt450g207kcal14.4g21.6g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Juustoraaste emmental punaleima112g438kcal32.6g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2816kcal201.4g185.6g138.2g13.8g
Valittu annoskoko1278g1408kcal100.7g92.8g69.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna639g704kcal50.4g46.4g34.6g3.5g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522