Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 676g1496kcal118.2g0g114.9g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale17g10kcal1.7g0.8g0.1g12.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 113g337kcal20.3g1.4g28.1g0g
Pinaatti 282g38kcal4.6g1.1g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g4151kcal322.4g13.8g313.4g34.2g
Valittu annoskoko1278g2075kcal161.2g6.9g156.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna639g1038kcal80.6g3.5g78.4g8.6g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894