Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen748g247kcal24.7g36.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 299g1027kcal30.5g209.5g3.6g10.5g
Rypsiöljy 64g569kcal0g0g64.3g0g
Kananmuna kuoreton 127g182kcal15.9g0.4g13g0g
Sokeri 37g152kcal0g37.4g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g4353kcal142.2g568g161.8g21g
Valittu annoskoko1278g2176kcal71.1g284g80.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna639g1088kcal35.6g142g40.5g5.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071