Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai1.8g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Kaakao (Oboy, original)1.3g4.6kcal0g1g0g0.1g
Liivate 1.9g6.6kcal1.6g0g0g0g
Flora vispi 20%25g55kcal0.8g1.3g5g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g13g59kcal0.4g8g2.8g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen3.8g21kcal0.4g1.8g1.2g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 25g8.6kcal0.8g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g624kcal15.4g84.4g23.6g0.8g
Valittu annoskoko128g312kcal7.7g42.2g11.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna64g156kcal3.9g21.1g5.9g0.2g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376