Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä38g41kcal2.9g6.8g0.2g3g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Purjosipuli 5.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka20g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 3%17g18kcal3g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g200kcal13.8g23.8g5g7.8g
Valittu annoskoko128g100kcal6.9g11.9g2.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna64g50kcal3.5g6g1.3g2g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.3g2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449